Připojení se ke Dni protestů.

Připojení se ke Dni protestů.

30 listopadu, 2023 Vyp Od admin

Děkuji všem, kteří se podíleli na dnešní akci na podporu Dne protestů, který vyhlásily odborové organizace. A to jak těm, kteří vystoupili na pódiu, tak těm, kteří pomohli s organizaci celé akce. No, a nesmím zapomenout ani na ty nejdůležitější, kteří nás přišli na náměstí T. G. Masaryka podpořit. Speciální poděkování věnuji Radovanovi Kouřilovi za dodání vozové hradby, ze které by měl radost i Jan Žižka.

Osobně mne k podpoře přiměly zejména poslední kroky vlády, která se dnes spíše jeví, jako loutkové divadlo pro pobavení, než jako suverénní a důveryhodné vedení naší země. Třešničkou na dortu byl nákupní zájezd premiéra do Německa, aby zjistil, že Nutella je tam levnější a je jí víc. Zatím co německý premiér k nám jezdí nakupovat levnou elektřinu.

Ve svém vystoupení jsem se věnoval ekonomice a inflaci. Dopadu šíleného a nesmyslného Green Dealu, přeprodeji naší elektřiny na burze i obchodům s plynem. Nemohl jsem se vyhnout ani cenám potravin.

Podle podpisů u petičního stánku nás podpořily, nebo jen prošly kolem asi dvě stovky občanů. Je to moc nebo málo? V době rezignace a přesunu spousty lidí do virtuálního prostředí mi to příjde jako přiměřené.

Těším se na viděnou u dalších akcí.