Zakončení volební kampaně

Zakončení volební kampaně

27 září, 2024 Vyp Od admin

Po senátním duelu v Českém rozhlase Olomouc, jsem se na závěr volební kampaně nejprve zúčastnil duelu senátních kandidátů na ČT24 a poté již proběhl mítink na náměstí T.G.M. v Prostějově.

Nejprve k senátnáímu duelu na ČT24 a lokalitě, kterou jsem si vybral. Na počátku byla věta: „Pana primátora natočíme před radnici a protože jedeme na dvě jednotky, musí to být minimálně 200 až 300 metrů od něj.“ Fajn, co mi zbývá? Nádraží, nebo parkoviště u obchoďáku. A víte co? Souhlasím, Plumlovská 481/200. Správně, před Fitness arénou TRX bez hranic.

Pavel Dopita – senátní duel na ČT24

Co říct k samotnému duelu? Otázky mi sedly, prodal jsem jak problematiku Istanbulské úmluvy, tak migrační pakt, tak sérii opatření ke Green dealu. tam jsem mimochodem zopakoval tu moji vizi volebního programu. Chci jet autem se spalovacím motorem do práce, tu tedy alespoň mít, pak si dát steak a neřešit, že krávy prdí a nakonec si zatopit v krbu dřevem bez toho, že mne někdo udá, že jsem neekologický. A aby se senioři nehroutili ze složenek a mladí se nebáli zakládat rodiny a mít děti. Ve své podstatě je to program veskrze jednoduchý.

Co se týká Ukrajiny a nejenom Ukrajiny, dávám přednost míru před válkou. takže jsem pro jednání. Jak jsem v rozhovoru řekl, i deset let špatného vyjednávání je lepší, než jeden den dobré války. Víte proč? Protože při něm neumře žádný voják a ani civilista. Zde mne napadá jedna věc. Všimli jste si, že se riozhořčeně píše o dvou mrtvých civilistech, ale to, že ten den zemřelo třeba tisíc vojáků, se bere jen jako statistika? Vždyť to jsou něčí otcové, manželé, nebo synové.

Závěr kampaně patřil shromáždění na náměstí T.G.M., kam mne přijeli podpořit milí hosté. Pan Tomio Okamura, předseda hnutí SPD, pan Jindřich Rajchl, předseda strany PRO, pan Radim Fiala, místopředseda hnutí SPD a i známý bloger Vidlák.

Pavel Dopita na náměstí T.G.M.

Videa naleznete postupně na kanále youtube „Povídání s Dopitou“ , kde mimochodem je i duel z ČT24

Záznam celé shromáždění je například zde: https://rumble.com/v5ghnn5-setkn-spd-v-prostjov-26.9.2024-za-kandidaturu-ing.-pavel-dopita-do-sentu.-t.html

Teď již zbývá jediné. Aby voliči došli i ke druhému kolu.

Pavel Dopita a Tomio Okamura